Blog

28 Feb'20

Tothomweb a la Mobile Week Girona

Category: Notícies
 
Persona utilitzant un mòbil Persona utilitzant un mòbil

Els dies 20 i 21 de febrer va tenir lloc a Girona la segona edició del Mobile Week Girona. Amb un programa ric en propostes que aglutinen diferents vessants de l’àmbit tecnològic, es va concentrar en una setmana dedicada a la tecnologia digital. La Mobile Week tenia “l’objectiu de ser integradora i inclusiva, planteja espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom”.


“La tecnologia digital s’ha d’escampar a tots els ciutadans, reduir la bretxa digital i que tothom participi del coneixement i la ciència”, deien des de l’organització. “Volem mostrar com la tecnologia i la mobilitat afavoreix la inclusió social de tothom”.


Seguint la filosofia de la Mobile Week, TOTHOMweb hem pogut aportar la nostra visió i fer sentir que l’accessibilitat és un requisit indispensable per tal que els continguts digitals puguin arribar a tothom.


El Centre Cultural La Mercè ha acollit l’exposició ‘Capacitats i preparats’, que ens ha parlat de diferents qüestions que funcionen com a eines perquè tothom pugui tenir accés a les tecnologies. I David Sabaté, CEO de TOTHOMweb, ha participat a l'espai-taller ‘Continguts accessibles per a totes les persones’ on s’ha pogut mostrar de manera pràctica com persones amb diferents discapacitats accedeixen a una aplicació o un web.


Des de Tothomweb estem molt contents d’haver participat a la Mobile Week Girona. Volem destacar la importància d’unes tecnologies digitals accessibles en el marc d’una proposta inclusiva, com la que hauria de ser la tecnologia.

 

Share to LinkedIn