Blog

28 Feb'20
Category: Notícies
 

Els dies 20 i 21 de febrer va tenir lloc a Girona la segona edició del Mobile Week Girona. Amb un programa ric en propostes que aglutinen diferents vessants de l’àmbit tecnològic, es va concentrar en una setmana dedicada a la tecnologia digital. La Mobile Week tenia “l’objectiu de ser integradora i inclusiva, planteja espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom”.

“La tecnologia digital s’ha d’escampar a tots els ciutadans, reduir la bretxa

...
19 Feb'20
Category: Notícies
 

Tots tenim un paper important a l'hora de salvaguardar el futur de la Web. Els representants de més de 80 organitzacions van redactar el Contracte per a la Web en nom de governs, empreses i la societat civil. En aquest contracte s'estableixen els compromisos que han de guiar les polítiques digitals.

Amb la finalitat d'aconseguir els objectius del Contracte, els governs, les empreses, la societat civil i les persones han de comprometre's amb el desenvolupament sostenible d'aquestes

...
11 Feb'20
Category: Notícies
 

Des de 2015 cada segon dilluns del mes de febrer es commemora el Dia Internacional de l'Epilèpsia, un esdeveniment que pretén educar les persones de tot el món sobre aquesta patologia neuronal que pateixen aproximadament 65 milions de persones a tot el planeta.

L’epilèpsia és una malaltia que afecta tota la població, independentment de la seva edat, des d’abans de néixer fins a persones de més de 90 anys. S’estima que té una prevalença de 8 de cada 1.000 persones.

És una

...