Blog

Blog
11 Feb'20
Category: Notícies
 

Des de 2015 cada segon dilluns del mes de febrer es commemora el Dia Internacional de l'Epilèpsia, un esdeveniment que pretén educar les persones de tot el món sobre aquesta patologia neuronal que pateixen aproximadament 65 milions de persones a tot el planeta.

L’epilèpsia és una malaltia que afecta tota la població, independentment de la seva edat, des d’abans de néixer fins a persones de més de 90 anys. S’estima que té una prevalença de 8 de cada 1.000 persones.

És una

...
28 Jan'20
Category: Notícies
 

Avui, 28 de gener, és el dia Europeu de la protecció de dades, un tema sensible que cada cop preocupa més als qui naveguem per internet i omplim formularis i formularis amb dades personals. També preocupa als qui deixen les dades escrites en documents de paper o qualsevol altre suport.

Segons s’explica al web de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades “Totes les persones tenim el dret fonamental a la protecció de les nostres dades personals, que vol dir poder controlar què es fa

...
23 Jan'20
Category: Notícies
 

Acabem d'estrenar any i des de TOTHOMweb volem recordar algunes dates clau per a l'accessibilitat de webs i aplicacions mòbils, especialment pel que fa a les obligacions que tenen les administracions públiques.

El 22 de desembre de 2016 va entrar en vigor la Directiva de la Unió Europea 2016/2102 sobre l’accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils dels organismes del sector públic. L’aplicació de la directiva es fa de forma gradual per tal que tots els

...
20 Dec'19
Category: Notícies
 

El passat 16 de desembre va tenir lloc a Barcelona la Jornada professional d'Innovació en Accessibilitat organitzada per ASEPAU (Asociación Española de Profesionales de Accesibilidad Universal ) a la qual vam participar com a ponents. Amb l'empresa TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) com a amfitriona, més de mig centenar de professionals es van aplegar per conèixer

...
10 Dec'19
Category: Notícies
 

TOTHOMweb participarem com a ponents a la segona Jornada “DISSENY PER A TOTHOM. La inclusió sensorial és una realitat”, que organitza el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, el proper dia 19 de desembre, a les 16 h, al MUHBA, Museu d’Història de Barcelona.

El Col·legi en la seva funció de vetllar per a la transferència de bones pràctiques de disseny a la societat, promou un

...