TOTHOMweb és una iniciativa empresarial catalana que neix per cobrir el buit en continguts web accessibles i de qualitat de la nostra societat.

Des de TOTHOMweb oferim a les empreses i organitzacions assessorament sobre com millorar les seves pàgines així com, també, servei de consultoria i desenvolupament.

Pots consultar tots els nostres serveis a l’apartat serveis

A més, tenim com a objectiu difondre les bones tècniques de programació necessàries perquè tothom tingui accés a Internet en igualtat de condicions així com impulsar la renovació dels llocs web per fer-los 100% funcionals, siguin quines siguin les condicions de l’usuari.

Per això, col·laborem amb experts desenvolupadors i organitzacions sense afany de lucre per tal de promoure l’accessibilitat i assegurar continguts amb els estàndards més alts de qualitat.

L'equip

TOTHOMweb som un equip molt divers format per homes i dones amb inquietuds i formacions diferents. Tenim enginyers, programadors, dissenyadors, consultors en accessibilitat. La suma de tots nosaltres i de les nostres capacitats ens converteix en un equip multidisciplinari, entusiasta i motivat pels projectes en els quals treballem.

photo
David Sabaté
Fundador i CEO
linkedin de David Sabaté
f
Anna Salvat
Desenvolupadora web i consultora d'accessibilitat
linkedin de Anna Salvat
f
Joan Galtés
Desenvolupador de web accessible
linkedin de Joan Galtés
f
Meritxell Aymerich
Màrqueting i consultora d'accessibilitat
linkedin de Meritxell Aymerich
f
Berta Nicolau
Dissenyadora gràfica i consultora d'accessibilitat
linkedin de Berta Nicolau
photo of Xavi
Xavi Blanch
Desenvolupador web i consultor d'accessibilitat
f
Mar Molero
Consultora d'accessibilitat i suport lingüístic
linkedin de Mar Molero
f
Joan Prieto
Desenvolupador de web accessible
linkedin de Joan Prieto