Noticies
22 novembre 2019

TOTHOMweb a l'Smart City Expo World Congress

Aquesta setmana ha tingut lloc a Barcelona una nova edició de l'“Smart City Expo World Congress” que ha acollit centenars de stands, activitats i milers de persones d’arreu.

L'Ajuntament de Barcelona ha participat un any més en aquest esdeveniment, enguany amb el lema “Humanitzant la tecnologia per Barcelona”.

A l'estand municipal es va habilitar l’anomenat Espai Fòrum, una àgora on es presentaven projectes de ciutat, tant de l'Ajuntament com iniciatives d'entitats del tercer sector, associacions, empreses emergents i pimes seleccionades a través d’una convocatòria oberta. La nostra xerrada va ser una de les escollides i vam poder formar part d’aquest programa d'activitats força variat i interessant.

Els projectes havien d’estar vinculats amb la participació ciutadana, la col·laboració social o la planificació urbana mitjançant l’ús de la tecnologia.

La nostra ponència la vam titular “L’accessibilitat web: Necessària per a una smart city" i vam fer èmfasi en la creació de l’oficina d’accessibilitat digital de l’Ajuntament de la qual som assessors a partir de la licitació que vam guanyar fa un any.

És un projecte del qual estem molt satisfets ja que implica que l’Ajuntament de Barcelona, contínuament, treballa per millorar l’accessibilitat dels seus webs i el nostre paper és acompanyar-lo en aquesta tasca.

Qualsevol ciutat, es consideri o no smart, ha de garantir uns mínims d’accessibilitat digital a webs, aplicacions, etc. i aquest va ser el missatge que vam difondre a la xerrada.

Estem molt satisfets que en un congrés com aquest s’hagi pogut parlar també d’accessibilitat digital i d’haver aportat el nostre gra de sorra per a la conscienciació de la necessitat d’aplicar-la.

Profile picture for user tothomweb

tothomweb

Potser t'interessa...