Noticies
12 juliol 2019

Zapatillas y Sneakers, un web de marketing i moda amb compromís social que aposta per l’accessibilitat

Les últimes setmanes alguns dels membres de l’equip de TothomWeb han treballat intensament per crear el web de ‘Zapatillas y Sneakers’ @ZapasySneakers, una revista online per als entusiastes d’aquests productes i tipus de calçat. Ara ja es pot visitar entrant a https://www.zapatillasysneakers.com

Aquest projecte ens ha fet il·lusió perquè, els seus promotors, sense tenir cap obligació legal ja que no són cap administració pública ni empresa gran, han volgut que apliquéssim tots els criteris d’accessibilitat des del principi per tal que el web el puguin consultar tot tipus d’usuaris sense distinció. El resultat no és, ni molt menys, un web avorrit, poc atractiu i mancat d’opcions d’interacció. S’han treballat el disseny, les estructures i les funcionalitats per crear un producte modern, funcional i atractiu, qualitats que, per descomptat, pot i ha de tenir un web accessible.

Desitgem a “Zapatillas y Sneakers” @ZapasySneakers molta sort en el seu camí i us animem a visitar el web on trobareu Notícies, reviews, llançaments de productes i moltes coses més.

Alhora, també animem a les petites empreses que encara no estan obligades per llei a incorporar l’accessibilitat, a pensar-hi i aplicar-la com un valor més, un compromís social, necessari per tal d’arribar a tot tipus de clients.

A TOTHOMweb podem ajudar-vos a crear el vostre projecte accessible.

Profile picture for user tothomweb

tothomweb

Potser t'interessa...