Noticies
26 juliol 2019

Per què escollim Slack?

A Tothomweb som un equip molt divers format per persones amb i sense discapacitat expertes en desenvolupament i disseny de webs accessibles així com en l'auditoria i consultoria de qüestions relacionades amb l'accessibilitat tecnològica. Algunes d'aquestes persones tenim una discapacitat visual i per tant hem de cercar eines de treball accessibles per a tots i totes. Fins fa uns mesos utilitzàvem Skype per les comunicacions internes però en les últimes actualitzacions les versions d'aquest programa per PC han descuidat l'accessibilitat en les opcions de xat. Semblava mentida però Skype tirava enrere en la seva oferta d'un producte que fins llavors era força accessible. Això ens complicava molt les coses i posava sobre la taula la necessitat de cercar una alternativa. En vam trobar una, concretament el Slack.

Ens va sorprendre gratament la informació per a usuaris de lector de pantalla i de teclat que conté la seva web i ho vam provar. Semblava, i ho constatem, una eina àgil i fàcil de fer servir.L'experiència va ser molt bona en els xats individuals i de grup però vam trobar problemes en la funció de trucades de veu.Quan ho vam detectar, de seguida vam contactar amb l'equip de suport de Slack el qual, ràpidament, ens va contestar que treballarien per resoldre-ho i que si us plau, els féssim saber qualsevol altra manca d'accessibilitat.

En poques setmanes aquesta funcionalitat ja es va convertir en accessible i es pot utilitzar amb lector de pantalla. Això ens ha permès continuar treballant amb aquesta eina.La política d'accessibilitat de l'empresa ens ha semblat impecable i volem destacar-la des del nostre blog si bé és així com haurien de respondre totes les companyies que vulguin incloure a qualsevol classe de client i usuari.L'accessibilitat no és necessària només per a webs públics i aplicacions mòbils sinó també per a les aplicacions professionals que internament utilitzen les companyies de qualsevol tipus, ja que això afavoreix la integració laboral i la inclusió real i efectiva de tots els membres d'una organització, siguin quines siguin les seves capacitats.

Enhorabona a l'equip de Slack i animem a totes les empreses que ofereixin solucions i eines tecnològiques per a les organitzacions a treballar per l'accessibilitat real. Això els permetrà fidelitzar clients i tenir-ne un ventall més ampli. Nosaltres, si cal, podem ajudar a fer que això sigui possible amb el nostre assessorament.

Profile picture for user tothomweb

tothomweb

Potser t'interessa...