Noticies
28 febrer 2020

Tothomweb a la Mobile Week Girona

Els dies 20 i 21 de febrer va tenir lloc a Girona la segona edició del Mobile Week Girona. Amb un programa ric en propostes que aglutinen diferents vessants de l’àmbit tecnològic, es va concentrar en una setmana dedicada a la tecnologia digital. La Mobile Week tenia “l’objectiu de ser integradora i inclusiva, planteja espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom”.


“La tecnologia digital s’ha d’escampar a tots els ciutadans, reduir la bretxa digital i que tothom participi del coneixement i la ciència”, deien des de l’organització. “Volem mostrar com la tecnologia i la mobilitat afavoreix la inclusió social de tothom”.


Seguint la filosofia de la Mobile Week, TOTHOMweb hem pogut aportar la nostra visió i fer sentir que l’accessibilitat és un requisit indispensable per tal que els continguts digitals puguin arribar a tothom.


El Centre Cultural La Mercè ha acollit l’exposició ‘Capacitats i preparats’, que ens ha parlat de diferents qüestions que funcionen com a eines perquè tothom pugui tenir accés a les tecnologies. I David Sabaté, CEO de TOTHOMweb, ha participat a l'espai-taller ‘Continguts accessibles per a totes les persones’ on s’ha pogut mostrar de manera pràctica com persones amb diferents discapacitats accedeixen a una aplicació o un web.


Des de Tothomweb estem molt contents d’haver participat a la Mobile Week Girona. Volem destacar la importància d’unes tecnologies digitals accessibles en el marc d’una proposta inclusiva, com la que hauria de ser la tecnologia.

 

Persona utilitzant un mòbil
Profile picture for user tothomweb

tothomweb

Potser t'interessa...